PLAN BEZICHTIGING
Omschrijving 2017-10-12T16:27:04+00:00

OMSCHRIJVING

Onstahof 12 in Assen

Bijzondere moderne en complete villa met o.a. dubbele garage, buitenkeuken, jacuzzi en inpandige bar. De woning is in 1991 onder architectuur vormgegeven en beschikt over een dubbele garage. Het geheel is uitermate geschikt als royaal leefhuis en/of voor de combinatie wonen en werken. Het woonhuis met 1.100 m² eigen grond is gelegen aan de rand van een parkje, wat zorgt voor een vrij uitzicht.

De royale tuin, gelegen op het zuiden is luxe en compleet ingericht met; Jacuzzi, buitendouche, buitenkeuken met keukenblok voorzien van gaskookplaat en grillplaat. Daarnaast voorzien van lounge-hoek met palletkachel, elektra, gas, water en houten planken op betonfundering.

Begane grond

Ruime entree/hal, met fraaie trapopgang doorlopend naar alle verdiepingen, garderoberuimte, toilet en binnendoor naar de inpandige dubbele garage. Vanuit de hal via openslaande deuren toegang naar de living. De living is heel divers en bestaat uit een zitkamer/woonkamer met sfeervolle gashaard, aparte zithoek en een aparte tv hoek/werkhoek, tezamen groot ca. 87 m2. De grote luxe woonkeuken (ca. 23 m2) in U-opstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aansluitend aan de keuken bevinden zich de bijkeuken en separate fietsenberging.

Eerste verdieping

Overloop, toilet, vier slaapkamers (circa 12, 16, 22 en 24 m². Drie slaapkamers beschikken over een eigen balkon, 1 van deze slaapkamers bevat een saunaruimte en een tweede over een ruime inloopkast van ca. 5m², de laatste slaapkamer beschikt over een bijzonder fraai boogvormig plafond/dak. De moderne badkamer is voorzien van een ligbad, separate douche en twee vaste wastafels in een meubel.

Tweede verdieping

Via het centrale trappenhuis toegang naar de zolderverdieping met bergruimte en extra logeerkamer onder de bijzondere glazen punt van het dak. De zolder is ca. 34 m2.

Souterrain

Een verrassende kelderruimte onder de woning, op dit moment volledig ingericht als bruin café/westernsaloon. Compleet met inrichting en tap.